DuList IN

LJETNE MANIFESTACIJE Valetudo ove srijede na Lopudu

Turistička zajednica grada Dubrovnika nastavlja s organizacijom niza zabavnih ljetnih manifestacija na Elafitima i u turističkim mjestima.

U srijedu 14. kolovoza na Lopudu, na platou luke u 21 sat, mještane i njihove goste će zabaviti klapa Subrenum, a potom grupa Valetudo.

U četvrtak, 15. kolovoza nastavljaju se Večeri uz gitaru, na Porporeli od 21 do 23 sata, uz akademskog glazbenika Pera Škobelja. U petak , 16.kolovoza na Lopudu, u crkvi sv.Nikole, u 21 sat koncert će održati Dora Kamber i Pero Škobelj. Na rivi Donjeg čela na otoku Koločepu, u 22 sata, koncert će održati klapa Šufit.

Subota, 17.kolovoza rezervirana je za klapu Subrenum koja će nastupiti uTrstenom, ispod platana, u 21 sat. Zatonsko ljeto nastavlja se nastupom klape Ragusavecchia, u Zatonu Velikom u crkvi sv.Stjepana, u 21 sat.

U Orašcu, ispod platana, u 21.30 sati nastup će imati klapa Kolafjaka i udruga Dubrovački primorski svatovi. U Brsečinama na rivi, u 21.30 sati, koncert će održati klapa Karaka.

Pročitajte još

OTKRILA SPOL DJETETA Lucija Lugomer: ‘Sreća naša pa će Leon biti pravi mali plesač’

Dulist

MOTOVUN U DUBROVNIKU ‘Vox Lux’ u intimnoj atmosferi parka Gradac

Dulist

KUDA ZA VIKEND? Culture Club Revelin ima rješenje

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija