Aktualno

‘LICE GODINE’ U Dubrovnik stiže dizajner čije kreacije nosi Lady Gaga

U Umjetničkoj galeriji održat će se manifestacija Lice Godine – The Look of The Year u subotu 15. lipnja 2019. godine s početkom u 21 sat.

U sklopu modnog happeninga, predstavljanja ženskih i muških modela, sudjelovat će i dizajneri sa svojim kreacijama kao što je Marko Mitanovski čije kreacije nosi i Lady Gaga. Također, u umjetničkom programu nastupat će i poznata dubrovačka glazbenica Ines Tričković koja je ostvarila uspješnu međunarodnu karijeru te balerine umjetničke škole Dubrovnik i glazbenici Dubrovačkog simfonijskog orkestra (violina i gitara).

Lice Godine – The Look of The Year Fashion Award je izravna linija između onih koji stvaraju modu i umjetnost te onih koji je promoviraju i onih koji je nose kao profesiju.

Lice Godine – The Look of the Year je osnovano 1983. godine, međunarodno natjecanje koje svake godine diktira standarde stila, ljepote i osobnosti budućih vrhunskih modela u svijetu. Od 1983., na finalnoj međunarodnoj manifestiaciji Lice Godine – The Look of the Year je domaćin sastavljen od najprepoznatljivijih profesionalaca u svijetu mode, kao što su poznati modni dizajneri, fotografi i modeli sa zavidnom međunarodnom karijerom.

Izbor finalista LICE GODINE – The Look of the Year započinje kastingom širom svijeta, gdje se oko 350.000 djevojaka u dobi od 16 do 22 godine bore da sudjeluju u ovome projektu. Iz cijeloga svijeta kulminiralo je izborom 50 kandidata koji sudjeluju na međunarodnom finalu. Za svako izdanje LICE GODINE nudi ugovore koji će biti podijeljeni među prva tri koja su klasificirana sa sadašnjim agencijama. 80% finalista zahvaljujući ovoj velikoj kulturnoj i modnoj manifestaciji postalo je profesionalnim modelom u roku od dvije godine nakon završetka događaja. Događaj uključuje muške i ženske modele, modne agencije, visoku produkciju, tv, radio, novinare, profesionalne vizažiste, frizere i sl., kao i poznate ličnosti iz svijeta kulture, mode i zabave. LICE GODINE – The Look of The Year svake godine će dodijeljiti nagradu najkreativnijim dizajnerima, medijima i najboljim stručnjacima u toj industriji.

Pročitajte još

TRIBINA POKRENULA BROJNA PITANJA Je li sustav zaboravio branitelje?

Dulist.hr

Lukša Peko seli u novi atelje. ‘Hvala Gradu, ali moram poći’

Maria Prkut

Polaganjem vijenaca u more odana počast poginulim mornarima

Zvonimir Pandža

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija