Aktualno

LEGAZ ‘SURGAO’ LEŽALJKE U MORE ‘Nitko nema koncesiju na Adriaticu’

LEGAZ 'SURGAO' LEŽALJKE U MORE 'Nitko nema koncesiju na Adriaticu'

Nitko nema koncesijsko odobrenje za postavljanje ležaljki na plaži Adriatica pa tako ni Hoteli Maestral ni Dubrovački zalasci sunca – rekao je za DuList predsjednik udruge Divlja liga vaterpolo Igor Legaz, htijući objasniti zašto je u nedjelju popodne u more ‘surgao’ desetak ležaljki s plaže.

-Hoteli Maestral natjecali su se za koncesijsko odobrenje na plaži Adriatic, ali s tuđim stvarima, odnosno 180 tuđih ležaljki u vlasništvu Dubrovačkih zalazaka sunca, što nije moguće. To je shvatilo i Vijeće za dodjelu koncesijskih odobrenja, koje im je odbilo dati odobrenje. Ipak, tvrtka Dubrovački zalasci sunca tu je postavila ležaljke još početkom svibnja, a ljudi, većinom turisti, su ih koristili te su se sunčali na plaži na kojoj nitko nema koncesiju. Međutim, danas su dva mladića iz DZS-a stigli na plažu i počeli tjerati sve koji su ležali na njihovim ležaljkama. Potom sam ja udaljio njih dvojicu, a dio ležaljki sam bacio u more. Drugi dio sam postavio kako bi se ljudi mogli nesmetano nastaviti sunčati kao i dosad – objasnio nam je Legaz.

-Mladići su zvali policiju, a kad su policijski službenici došli rekli su im da sam ja bacio u more ležaljke za koje tvrde da su njihove. Razgovarao sam s policijskim službenicima, koji su me zamolili da izronim bačene ležaljke, što sam i učinio i nakon toga nastavio plivati – ispričao nam je Igor Legaz.

Dodao je kako tijekom ‘akcije’ nijedna ležaljka nije oštećena.

Pročitajte još

PROMETNA U KUPARIMA Ozlijeđena osoba prevezena u bolnicu

Dulist

OD IDUĆEG TJEDNA Liječnici će imati pravo prijaviti pacijente privremeno nesposobnima za vožnju

Dulist

GORAK KRAJ ‘Novi Europski Bauhaus’ izostavio Dubinu iz projekta, iz kluba poručili: Uprava TUP-a gurnula nas je u stečaj

Dulist