Natrag
20.4.2019 10:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

LAZARETI Ponovo stiže Nina Romić!

9.8.2014 @ 23:09 Dulist dulist IN

Podijelite:

Nina Romić ponovo dolazi u Lazarete! Nastupit će sa svojim bendom koji čine Nina Romić – vokal, elektroakustična gitara, Frederic Lanz – Klavijature, harmonika, Ivica Antunović – Bass gitara, Petar Cvahte – Bubanj, 15. kolovoza na taraci u 22 sata.

Nina Romić je zasigurno jedna od najcjenjenijih hrvatskih singer songwritera mlađe generacije. Nakon uspješnog ostvarenja sa prvim albumom “Daljine” 2010. sa svojim drugim albumom “Ptice” (Aquarius Rec.) u produkciji Miloša Drobnjakovića osvojila je kritiku diljem Hrvatske i prostora bivše Jugoslavije i time zasjela na većinu top lista glazbenih ostvarenja za 2012. Nastupa sa četveročlanim bendom koji doprinosi intimnoj atmosferi sa etno/folk i psihodeličnim utjecajima.

Nina Romić je kantautorica iz Zagreba, a glazbom se bavi odmalena. Sklada i izvodi balade uz pratnju akustične gitare. Godine 2006. snimila je EP u suradnji sa dubrovačkom grupom Izae. U svoj repertoar uvrštava i hrvatske tradicijske napjeve. Godine 2007., surađivala je sa Dunjom Knebl na albumu “Kite i kitice” koji je osvojio prve nagrade u kategoriji najboljeg etno albuma u Hrvatskoj i u BiH. Suradnja s Dunjom se nastavlja iduće godine kada snima album “Dođe Božić, oj koledo”, i sudjeluje na albumu „Spevala mi papiga“. Učestvuje u multimedijalnom ethno projektu [m=V], sa predstavom „Oj ti tožni človek“ Dunje Knebl.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 35 kuna, na ulazu 50 kuna. Rezervacije i pretprodaja – ured arl do 11 do 19 svakim radnim danom ili na telefon 020324633 te mail arl@arl.rh.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana