Natrag
19.2.2019 18:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

Lasić: Umjesto ‘hollywoodskog’ blještavila Dubrovnika mi ćemo novac dati u humanitarne svrhe

10.12.2015 @ 13:45 Dulist Županija

Podijelite:

Nakon što su se na društvenim mrežama pojavile kritike na (ne)okićenost Cavtata u predblagdansko vrijeme, objašnjenje smo potražili od zamjenika načelnika Općine Konavle Boža Lasića.
Kako nam je istaknuo u telefonskom razgovoru, Konavle se neće natjecati s ‘hollywoodskom’ rasvjetom Dubrovnika. Umjesto toga, novac će biti dan u humanitarne svrhe.

-Prije nekoliko godina smo se odlučili da je bolje dio sredstava koji bi se potrošio u božićno kićenje preusmjeriti u humanitarne svrhe. Iza toga i danas stojimo i želimo Božić nekome učiniti još sretnijim. I ove godine ta sredstva ići će u tom smjeru – rekao je zamjenik načelnik Općine Konavle Božo Lasić te ističe kako bi takav postupak trebao biti primjer i drugima.
-Na taj način mi dajemo primjer i ostalima. Svačija je slobodna volja hoće li se vratiti duhu Božića. Mi se nećemo natjecati s ‘hollywoodskim’ blještavilom u Dubrovniku. Za to nema nikakve potrebe, svaki gradić ima svoju ljepotu i ne trpi nikakvo pretjerano kićenje niti pretjeranu rasvjetu – rekao je Lasić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana