Županija

Lasić: Umjesto ‘hollywoodskog’ blještavila Dubrovnika mi ćemo novac dati u humanitarne svrhe

Blagdanska rasvjeta 2014.

Nakon što su se na društvenim mrežama pojavile kritike na (ne)okićenost Cavtata u predblagdansko vrijeme, objašnjenje smo potražili od zamjenika načelnika Općine Konavle Boža Lasića.
Kako nam je istaknuo u telefonskom razgovoru, Konavle se neće natjecati s ‘hollywoodskom’ rasvjetom Dubrovnika. Umjesto toga, novac će biti dan u humanitarne svrhe.

-Prije nekoliko godina smo se odlučili da je bolje dio sredstava koji bi se potrošio u božićno kićenje preusmjeriti u humanitarne svrhe. Iza toga i danas stojimo i želimo Božić nekome učiniti još sretnijim. I ove godine ta sredstva ići će u tom smjeru – rekao je zamjenik načelnik Općine Konavle Božo Lasić te ističe kako bi takav postupak trebao biti primjer i drugima.
-Na taj način mi dajemo primjer i ostalima. Svačija je slobodna volja hoće li se vratiti duhu Božića. Mi se nećemo natjecati s ‘hollywoodskim’ blještavilom u Dubrovniku. Za to nema nikakve potrebe, svaki gradić ima svoju ljepotu i ne trpi nikakvo pretjerano kićenje niti pretjeranu rasvjetu – rekao je Lasić.

Pročitajte još

Lasić zbog ‘selektivnog’ prolaska prijava traži poništavanje natječaja za energetske obnove kuća!

Dulist

Berba mandarina počinje 20. rujna uz epidemiološke mjere

Dulist

Obilježena 29. obljetnica vojno-redarstvene akcije ‘Zelena tabla – Mala bara’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija