Županija

LASIĆ PODIGAO LETVICU Besplatni treninzi juda, stolnog tenisa i košarke

Zajednica sportova Općine Konavle kao prijavitelj i Općina Konavle kao partner provode projekt ‘Podignimo letvicu visoko’, financiran iz Europskog socijalnog fonda, programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020 u sklopu kojega se provodi niz aktivnosti s ciljem povećanja uključenosti mladih s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport. Projektne aktivnosti u cijelosti su financirane sredstvima Europske unije u ukupnoj vrijednosti od 1.500.000,00 HRK, dok je trajanje projekta 18 mjeseci.

Nakon uspješno održanih ljetnih treninga plivanja i vaterpola, Zajednica sportova Općine Konavle nastavlja s aktivnostima kroz održavanje besplatnih treninga juda, stolnog tenisa i košarke. Ovim aktivnostima želi se motivirati mlade s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju na sudjelovanje u sportskim aktivnostima, a time i stjecanju novih sportskih i društvenih vještina.

Treninzi kreću od 7.10.2019., i to po sljedećem rasporedu: stolni tenis (ponedjeljak 7.10. u 17 sati u dvorani OŠ Gruda), judo (četvrtak 10.10 u 18 sati u dvorani OŠ Cavtat), košarka (petak 11.10. u 13 sati u dvorani OŠ Cavtat). Ovim putem Općina Konavle poziva sve zainteresirane pripadnike ciljne skupine da se uključe u sportske aktivnosti. Treninzi su otvoreni za sve obzira na prethodno iskustvo!

Za više informacija molimo obratite nam se putem kontakta: Ivan Kralj na broj telefona 095/544 8968 ili e-mailom na info@zsok.hr ili preko web stranica Općine Konavle i Zajednice sportova Općine Konavle.

NAPOMENA: Iz Općine Konavle obavještavaju kako se zbog praznika Dana neovisnosti trening juda neće održati 8. listopada. Prvi trening juda održat će se u četvrtak 10.10.2019., a od idućeg tjedna treninzi će se nastaviti održavati i utorkom od 18:30 sati.

Pročitajte još

Župan sudjelovao na konstituirajućoj sjednici novog saziva Europskog odbora regija

Dulist

Ishodovna građevinska dozvola za izgradnju luke u Polačištu

Dulist

REDOVITA SJEDNICA ŽOC-a O Planu intervencija kod iznenadnih onečišćenja mora

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija