Sport

Lakić na posudbu u Celtic?

Lakić na posudbu u Celtic?

Dubrovčanin Srđan Lakić, koji svoj nogometni kruh zarađuje u dresu njemačkog Wolfsburga, na meti je legendarnog škotskog prvaka Celtica.

Kako navodi Daily Mail, menadžer Celtica Neil Lennon odlučio je pred sam kraj prijelaznog roka dodatno osnažiti svoju momčad s još tri igrača, a upravo bi posudbom 28-godišnjeg Lakića mogao riješiti pitanje visokog i snažnog napadača.

Podsjetimo, nakon posudbe u Hoffenheimu u kojem se u proljetnom dijelu sezone nije naigrao, Lakić se vratio u Wolfsburg, gdje se za mjesto u napadu Wolfsburga mora izboriti pored Ivice Olića, Nijemca Patricka Helmesa, Šveđanina Rasmusa Jonssona i novopridošlog mladog Nizozemca Basa Dosta.

Uz Lakića, kao mogući kandidati za dolazak u Celtic spominju se Norvežanin Markus Henriksen iz Rosenborga i Willy Boly iz francuskog Auxerrea te Nigerijac Efe Ambrose iz izraelskog Ashdoda, svi na poziciji središnjeg braniča.

Lakićeva posudba u Celtic mogla bi postati siguran posao ukoliko škotski prvak u Ligi prvaka obrani dva gola razlike protiv švedskog Helsingborga na domaćem terenu u Celtic Parku te se plasira u grupnu fazu tog najbogatijeg i najprestižnijeg klupskog natjecanja.

Lakić je dosad u karijeri igrao za dubrovački GOŠK, Hrvatski Dragovoljac i Kamen Ingrad te za berlinsku Herthu, Heracles, Kaiserslautern, Wolfsburg i Hoffenheim.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist