Natrag
22.4.2019 12:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

Laburisti usvojili izbornu listu i Deklaraciju o Europskoj uniji

16.3.2014 @ 9:40 Dulist Hrvatska

Podijelite:

Nacionalno vijeće Hrvatskih laburista – Stranke rada na sjednici u subotu, 15. ožujka 2014. godine, usvojilo je listu kandidata za izbor zastupnika iz Republike Hrvatske u Europski parlament.

Jednoglasno je usvojena i Deklaracija Hrvatskih laburista o Europskoj uniji, u kojoj su istaknute vrijednosti za koje će se laburisti zalagati u Europskom parlamentu te vizija budućnosti Europske unije.

Lista kandidata i Deklaracija bit će predstavljeni na Konvenciji Hrvatskih laburista 6. travnja 2014. godine u Zagrebu.

Nacionalno vijeće donijelo je i Odluku o raspuštanju Izvršnog odbora Podružnice Grada Zagreba te je imenovalo povjerenika Branka Vukšića, čija je zadaća koordinirati radom ogranaka do Izvanredne izborne skupštine Podružnice Grada Zagreba. Odluka o raspuštanju Izvršnog odbora donijeta je zbog ostavki dijela članova IO-a te otežanog i neefikasnog funkcioniranja Podružnice. S obzirom na to da smo usredotočeni na kampanju za europske izbore, odlučili smo joj dati prioritet, a nakon što na svibanjskim europskim izborima potvrdimo dobar prošlogodišnji rezultat, uslijedit će i  unutarstranački izbori u Zagrebu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana