Natrag
22.3.2019 15:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

Laburisti još ne znaju koga će podržati!

11.6.2013 @ 11:14 Nikša Miletić Politika

Podijelite:

Iako je danas trebalo biti poznato hoće li se dubrovačko Gradsko vijeće na nadolazećoj sjednici u subotu uspjeti konstituirati odgovor na to pitanje čini se javnost će čekati ipak 'pet do'.

Naime, u sadašnjoj konstelaciji snaga ni lijeva ni desna koalicija ne može sastaviti većinu ni izabrati predsjednika vijeća bez potpore Hrvatskih laburista ili liste Srđ je Grad, a dok su Srđevci cijelu kampanju izgradili na tome da neće koalirati s nikim, a Laburisti su se trebali danas oglasiti priopćenjem o tome koga će podržati na čelo Gradskog vijeća. No, do toga ipak još neće doći rekla nam je gradska vijećnica Laburista Dolores Lujić.

-Laburisti nisu definirali konačan stav kojeg kandidata će podržati na sjednici u subotu – rekla nam je Lujić te dodala kako će se najvjerojatnije oglasiti priopćenjem u četvrtak.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana