Županija

KURBAN-BAJRAM Župan i gradonačelnik uputili čestitke vjernicima islamske vjeroispovijesti

Povodom Kurban-bajrama, župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Mato Franković uputili su čestitku imamu dubrovačkom Salkanu ef. Heriću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti. Tekst čestitki prenosimo u cijelosti.

‘Poštovani gospodine Heriću,

U ime Dubrovačko-neretvanske županije i u svoje osobno Vama i svim vjernicima muslimanske vjeroispovijesti čestitam Kurban Bajram, veliki blagdan žrtve.

Uz želje da blagdan provedete u obiteljskom i prijateljskom ozračju, želim da vam Bajram donese mir, sreću, zdravlje i blagostanje.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Župan

Nikola Dobroslavić’

‘Poštovani gospodine Heriću,

u ime Grada Dubrovnika i svoje osobno, Vama i sugrađanima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrenu čestitku povodom Kurban bajrama, najznačajnijeg islamskog blagdana.

Kurban bajram poziva na obiteljsko i prijateljsko okupljanje, širenje dobročinstva, mira, brige za bližnje, nemoćne i siromašne. Ove vrijednosti trebamo zadržati i njegovati u našim srcima svakog dana kako bi i dalje nastavili širiti dobrotu i toleranciju u našem Dubrovniku.

Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti želim da ove dane proslave u dobrom društvu najmilijih.

‘Bajram Šerif Mubarek Olsun!’

Gradonačelnik Grada Dubrovnika
Mato Franković  

Pročitajte još

MINIRANJE ISPOD PELJEŠKOG MOSTA 250 tona težak pilot zaglavio u stijeni

Dulist

Županija isplatila 195 tisuća kuna jednokratnih novčanih naknada

Dulist

FEKALNO ONEČIŠĆENJE More na plaži u Prižbi nije za kupanje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija