Županija

KRENUO PRODUŽENI VIKEND Kakvo je stanje na cestama?

Krenuo je produženi vikend, stoga ne bi bilo loše provjeriti kakvo je stanje na cestama. Iz Dnevnog izvješća Županijskog centra 112, izdvajamo cestovni i pomorski promet, za sve one koji će uhvatiti malo vremena za pobjeći iz ureda…

Do 30. travnja 2019. dva puta tjedno, od 13 do 17 sati (na 20 minuta) prekidat će se promet zbog građevinskog miniranja kod graničnog prijelaza Gornji Brgat (DC223) (0+400 do 1+500 km). Zbog radova na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi se jednim trakom, naizmjence uz semafore.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) od 7 do 17 zbog uređenja raskrižja Banja i Majkovi u mjestu Slano vozi se privremenom signalizacijom uz upotrebu semafora. Predviđeno trajanje radova je 120 dana.

Do 31. prosinca vozi se uz privremenu regulaciju prometa (naizmjence uz semafore) na Pelješcu na DC414 od naselja Dubravica do skretanja za naselje Postup.

Pomorski promet je uredan!

Pročitajte još

POTPISAN SPORAZUM Studenti medicine iz Splita usavršavat će se u OB Dubrovnik

Dulist

Novoizabrano vodstvo HKD ‘Napredak’ na sastanku kod župana

Dulist

OCJENA ‘IZVRSNO’ Uklanja se službena oznaka zabrane kupanja u Donjem Čelu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija