Sport

KRENULE PRIPREME GOŠK-A Kako na proljeće izbjeći ispadanje?

KRENULE PRIPREME GOŠK-A Kako na proljeće izbjeći ispadanje?

Nakon šest tjedana odmora nogometaši NK GOŠK Dubrovnika 1919. počeli su ove nedjelje s pripremama za proljetni dio natjecanja u južnoj skupini 3. HNL.

Pod vodstvom Franja Domića trenirat će se dvaput dnevno na glavnom terenu u Gospinom polju, na manjem terenu s umjetnom travom te u teretani.

Na klupskoj Facebook stranici ističe se kako je igrače prije početka treninga ‘pozdravio predsjednik kluba Pero Vićan, zaželio im uspjeh u nastavku sezone te što brži izlazak iz zone ispadanja’.

Dakle, cilj je i više nego jasan za momčad koja je nakon 15 jesenskih kola uspjela skupiti isto toliko bodova (tri pobjede te po šest remija i poraza) te je s tim premršavim učinkom prezimila na 14. mjestu, pretposljednjem na ljestvici. Iza su jedino Neretvanac i Val s po 11 bodova.

Najvažnija je vijest odlazak najboljeg i najefikasnijeg (8 pogodaka) GOŠK-ovog igrača u prvom dijelu sezone Vinka Petkovića, koji je preselio u Zadar. Osim njega, Lapad su napustili Ljubić te Ivan i Domagoj Perica.

U GOŠK-u nisu mirovali, vratio se 26-godišnji napadač Antonio Lipotić, koji je prošle godine uspješno nastupao za ‘Nebesko plave’.

Svoje mjesto u GOŠK-ovoj svlačionici pronašao je i 20-godišnji bočni igrač Petar Čeko, koji stiže iz HNK Vala. Prošao je omladinsku školu Hajduka, gdje je upisao i prve seniorske minute, a ima i jedan nastup za hrvatsku kadetsku reprezentaciju.

Hoće li biti pojačanje tek treba dokazati i Domagoj Zovko, 20-godišnji krilni napadač pristigao iz opuzenskog Neretvanca, gdje je u jesenskom dijelu prvenstva bio najbolji strijelac.

Prva GOŠK-ova natjecateljska utakmica na rasporedu je 24. veljače, a dotad će odigrati nekoliko prijateljskih susreta.

 

Foto: Facebook stranica GOŠK Dubrovnik 1919.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist