DuList IN

KRALJICA JADRANA Među ljepoticama i naša Suzana Violić!

KRALJICA JADRANA Među ljepoticama i naša Suzana Violić!

Finalistice izbora Kraljice Jadrana od Dubrovnika do Pule okupile su se na u Loparu na otoku Rabu za finalni izbor Kraljice Jadrana 2015. koji će se održati večeras na taraci turističkog naselja San Marino-Lopar.

Među kraljicama krije se i Dubrovčanima poznato lice – Suzana Violić, uvijek nasmiješena 19-godišnja ljepotica. Suzana je već i prije plijenila poglede na gotovo svim modnim eventovima u Dubrovniku, a nedavno je nosila i reviju u klubu EastWest na Banjama u sklopu Fashion Glamour partyja. Suzana će večerašnjim natjecanjem na Kraljici Jadrana zaokružiti svoj uspješni put, a mi vam donosimo i nekoliko informacija o samom događaju.

Voditeljske titule ove večeri su poznate ljepotice Matea Vukmirović i Maja Curavić, a aktualna Kraljica Hrvatske Tina Živković bit će članica ocjenjivačkog suda.

Sve djevojke dobit će bogate nagrade i poklone pokrovitelja. Nakon izbora organiziran je after party u Cocktail Baru „Bamboocho“ gdje će se nova Kraljica Jadrana prvi put predstaviti javnosti. A mi želimo našoj Suzani puno uspjeha i lentu s kojom će se vratiti doma!

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist