Natrag
19.2.2019 14:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Konel promijenio vlasnika, Slavonac direktor

22.8.2012 @ 13:27 Andrea Falkoni Račić Aktualno
2;2

Podijelite:

Slavonskobrodski poduzetnik Davorin Došlić novi je vlasnik cavtatske građevinske tvrtke Konel.

Podatak je to vidljiv iz sudskog registra gdje je Došlić zaveden i kao osnivač društva i kao direktor, a imenovan je na tu funkciju 9. kolovoza ove godine.

Došlić je prema dostupnim informacijama vlasnik je građevinskog obrta Trend sustavi, te tvrtke Trend Gradnja iz Slavonskog broda, no za oboje piše kako su ugašeni u ovoj godini.

Zanimljivo je spomenuti kako se ime Davorina Došlića iz Slavonskog Broda nalazi i među poreznim dužnicima – građanima s dugom od oko 872 tisuće kuna.

Podsjetimo, u tiskanom izdanju duLista, koji je od ove srijede u prodaji, pisali smo kako je PGM Ragusu kupio, također slavonskobrodski poduzetnik, Tomislav Opačak s tvrtkom Duhan. Upravo je Opačak potvrdio početne sumnje kako se prodaje i Konel, no nije želio reći o kome je riječ.

Iako je novi direktor Konela Došlić imenovan već 9. kolovoza, Antoan Kralj duListu o podaji ove tvrtke još jučer nije želio govoriti. Tek je izjavio kako se radi na spašavanju što većeg broja radnih mjesta i ugovora koje Konel ima.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana