Aktualno

KONAVOSKE IGRE Dupkom su bile pune Šišine dube

KONAVOSKE IGRE Dupkom su bile pune Šišine dube

‘Konavoske igre’, namijenjenje svim generacijama, održane su ove nedjelje u organizaciji Agroturizma Konavle na lokalitetu u ‘Šišinim dubima’.

Program je prema najavljenom počeo prijavom natjecateljskih ekipa, za one najmlađe organizirana je vožnja uvijek atraktivnim vlakićem kroz konavosko polje, jahanje konja, bicikle Agroturizma Konavle, likovno-kreativni kutak koji je sadržavao radionicu glinom, likovnu radionicu te izložbu slika nastalih na prijašnje organiziranim likovnim kolonijama također u organizaciji Agroturizma Konavle. Unatoč lošim vremenskim uvjetima ‘Šišine dube’ posjetio je izuzetno veliki broj ljudi, a prijavljeno je čak 13 natjecateljskih ekipa iz Konavala, Župe dubrovačke i s Osojnika koji su bili spremni odmjeriti svoje snage i vještine u krtolanju, gađanju fjombama, stonogi te prvom organiziranom konavoskom turniru u bubble socceru, pod sponzorstvom adrenaliskog parka ‘Sveta Ana’.

Članovi Udruge pripremili su palačinke, kokice i koktele za sve, međutim kiša je prekinula sam događaj i dio programa se nije uspio realizirati. Iz Agroturizma Konavle zahvaljuju se svim posjetiteljima, sudionicima programa te sponzorima i partnerima ‘Konavoskih igara’ te  pozivaju svih na Stradun u subotu 25. svibnja od 10 do 12 sati kada prezentiraju konavoske ledenice i vina.

 

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist