Natrag
15.2.2019 23:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Konavle dobivaju prvi kružni tok!

7.5.2013 @ 19:11 Baldo Marunčić Zanimljivosti
3;3

Podijelite:

Konavle bi kroz iduća tri mjeseca trebale dobiti i svoj prvi kružni tok.

Naime, prema projektu Izvanredno održavanje i rekonstrukcija raskrižja županijskih cesta ŽC6241 i ŽC6266, na raskrižju dvaju prometnica u naselju Ljuta izgradit će se kružni tok.

Izvođač projekta vrijednog 560.000,00 kuna su Dubrovnik ceste, a rok izvedbe je 90 dana. Radovi bi trebali početi već krajem ovog tjedna pa bi u Konavlima sredinom kolovoza trebao profunkcionirati i prvi kružni tok!

Ujedno će kružni tok biti osvjetljen i novom javnom rasvjetom koja će biti postavljena na tom području kako bi se osigurala i maksimalna sigurnost.

– Izgradnji kružnog toka se pristupa radi povećanja sigurnosti prometovanja na raskrižju dvije prometnice. Novo rješenje će pojednostavniti promet na županijskim cestama 6241 i 6266, odnosno cesta Gruda – Dubravka i ceste koja sa raskrižja na Ljutoj vodi prema Konavoskim Dvorima i dalje prema selima u Konavoskom polju – izjavio je glavni inžinjer na gradilištu Mario Šilje.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana