Natrag
26.4.2019 08:31

facebook

twitter

google

rss

dulist

Konačno pobijedili i mladići!

29.2.2012 @ 14:57 Baldo Marunčić Zanimljivosti
6;6

Podijelite:

Osmu godinu za redom tijekom veljače održao se vrlo zanimljiv, veseo i poučan susret učenika tri dubrovačka učenička doma, popularni Kviz znanja.

Kao i sve prijašnje i ovaj Kviz osmislio je znani i omiljeni profesor Tomislav Kuljiš, vodili su ga Miro Bronzić i Pero Radulović, a sva tri susreta odigrala u se u prostorijama Ženskog učeničkog doma Paola di Rosa.

Uz učenice ovog doma, sudjelovale su i učenice Ženskog đačkog doma te učenici Muškog učeničkog doma, koji su na kraju i pobjednici Kviza i to nakon punih pet godina čekanja.

Finalnom susretu nazočili su i redovni gosti ovog Kviza, gospari Stojan Jančić i Mato Jerinić, te mnogi drugi dragi gosti, od kojih ipak posebno spominjemo učenicima jako omiljenog Bobu Krkića, inače djelatnika Muškog učeničkog doma.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana