Natrag
22.4.2018 02:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

Komunalci izriču samo upozorenja vlasnicima!

6.6.2012 @ 13:53 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Građani Grada Dubrovnika često se žale na izmet koji po gradskim ulicama ostavljaju kućni ljubimci primjerice u parku za djecu u Ulici Marojice Caboge, Parku Gradac i Bogišić itd.

Na pitanje na koji se način sankcioniraju vlasnici kućnih ljubimaca, prema kojoj odluci i naravno koliko iznose kazne za takve vlasnike, dobili smo slijedeći odgovor:

-Kućni ljubimci su regulirani odlukom o držanju kućnih ljubimaca. Komunalni redari su za sada samo izricali upozorenja vlasnicima koji se nisu ponašali u skladu s ovom odlukom te puštali životinje bez povodca. U suradnji sa Sanitatom će se uvesti češći zajednički obilasci zelenih površina te će se sankcionirati vlasnici čije se ljubimce zatekne u radnjama protivnim odluci – odgovor je iz gradske uprave. 
 

PIŠITE NAM
Svima onima koji su nas do sada kontaktirali, zahvaljujemo, a ostalima poručujemo da ukoliko imaju sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je dijelu Dubrovnika riječ, neka nam slobodno pišu na info@dulist.hr ili se jave na broj telefona 020/ 350 – 670. Rado ćemo Vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana