Zanimljivosti

Kome “Mačak u vreći”?

Najbrži čitatelj portala duList, koji na e-mail info@dulist.hr pošalje svoje podatke s naznakom za 'Mačka u vreći' osvojit će dvije ulaznice su istoimenu predstavu koja se ovog petka, 20. travnja igra u Kazalištu Marina Držića.

Naime, Kazalište Marina Držića 20. i 21.travnja predstavlja ''Mačka u vreći'', uglednog francuskog dramatičara Georgesa Feydeaua. Redatelj je Ivan Leo Lemo, scenografkinja Vesna Režić,
kostimografkinja Mirjana Zagorec i skladateljica Paola Dražić Zekić.

U predstavi igraju Branimir Vidić, Glorija Šoletić, Zdeslav Čotić, Helena Kovačić, Mirej Stanić, Marin Tudor, Boris Matić i Edi Jertec.

Redatelj Ivan Leo Lemo već sedmi put gostuje u dubrovačkom Teatru, a najnovija 'komedija zabune' će oduševiti vjernu dubrovačku publiku koja dođe u teatar.

Feydeauovo djelo je napisano davne 1888. godine, a do danas je većina stvari unutar društva ostala vrlo slična, ako ne i jednaka. Odnos besramnog bogaćenja je identičan, tako je "Mačak u vreći" zapravo veoma suvremeno i shvatljivo djelo; čak i u 21. stoljeću (moć, novac i prestiž kao indikatori). Lemo, glumci, te svi suradnici na predstavi donose sasvim novi prikaz scene, a publika će postati jedan od sudionika radnje.

Pročitajte još

Pet razloga za posjetiti Importanne Sunset Party na krovu Royal Blue Hotela

Dulist

SUGRAĐANI SE PITAJU Smiju li kamperi zauzeti parkirno mjesto?

Dulist

VRTOVI SUNCA ZA ŽARKOVICU Deset godina poslovanja u znaku humanitarne večere

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija