Natrag
23.4.2018 18:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kolegij komunalaca bez Šalje

9.7.2012 @ 10:43 Andrea Falkoni Račić Aktualno
2;2

Podijelite:

Zamjenik gradonačelnika Niko Šalja jutro se nije pojavio na kolegiju direktora komunalnih poduzeća iako je upravo on do sad taj sastanak i vodio.

Glavnu riječ preuzeo je tako pročelnik Upravnog odjela za promet, stanogradnju i razvojne projekte Dinko Mirić, koji je i na prošlomjesečnom kolegiju skoro pa vodio glavnu riječ.

O razlozima Šaljinog nedolaska Mirić nije rekao niti jednu riječ, ili je nismo čuli budući da se uvodni dio zbog privatizacije javnog kolegija od strane pojedinih medija uopće nije čuo.

Stoga su se pojavile i špekulacije kako je sam gradonačelnik Andro Vlahušić Šalji zabranio dolazak na jutrošnji kolegij, a nije tajna kako Mirić malo po malo preuzima sve ono što je ranije vodio sam Šalja.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana