Aktualno

Kojih 10 sportaša useljava u zgradu u Solitudu

Frano Vićan, Miho Bošković, Maro Joković, Andro Bušlje, Mile Smodlaka, Pavo Marković, Elvis Fatović i Sandro Sukno te plivači Sanja Jovanović i Mihovil Španja budući su stanari sportske zgrade u Solitudu.  

Kako je zamjenik gradonačelnika Niko Šalja najavio ubrzo bi se trebala dobiti potvrda izvedbenog projekta za „sportsku zgradu“ s 14 stanova od kojih je 10 za sportaše, a ostatak za liječnike i sveučilišne profesore.
 
– Parcela za jednu od četiri planirane zgrade postala je vlasništvo Juga koji uz potporu gradske vlasti mora naći modus izgradnje. Otkupili smo i platili parcele i projekte za parking te svu infrastrukturu naselja. Za tri preostale zgrade „Vrtlar” će načiniti projekte i ishoditi dozvole te će ih “u kompletu” prodati najpovoljnijem kupcu. S tim stanovima „Vrtlar” rješava financijske probleme – rekao je Šalja za Slobodnu Dalmaciju.

Pročitajte još

Jesu li putnici s izletničkih autobusa ‘pregazili’ kruzeraše?

Iva Dedo

VELIKI JUBILEJ Zahvala na misnom slavlju za 100 godina života Dragice Capurso

Dulist

HRVOJE JUVANČIĆ Kritiziranjem turizma stvorili smo odbojnost prema Gradu

Barbara Đurasović

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija