Grad

Knjižnice imaju novo radno vrijeme, provjerite kad možete po najdraže knjige

Knjižnice imaju novo radno vrijeme, provjerite kad možete po najdraže knjige

Dubrovačke knjižnice povodom početka nove školske godine od ponedjeljka, 3. rujna prelaze na novo radno vrijeme.

Znanstvena knjižnica Dubrovnik na adresi Cvijete Zuzorić 4 mijenja svoje radno vrijeme te će od ponedjeljka, 3. rujna 2018., biti otvorena za korisnike radnim danima od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 13 sati.

Građa iz ljetnikovca Skočibuha na adresi Anice Bošković 28 bit će dostupna isti dan u Znanstvenoj knjižnici Dubrovnik ukoliko se naruči do 14 sati, a u samom Ljetnikovcu do 16 sati.

Informacijska služba za upite i naručivanje građe iz fundusa Znanstvene knjižnice Dubrovnik je dostupna na broj telefona: 020/ 441 986.

Narodna knjižnica Grad na adresi Od puča 6 nakon uspješno provedene revizije na Posudbenom odjelu i Odjelu za djecu i mlade otvara svoja vrata od ponedjeljka, 3. rujna 2018., od 8 do 20 sati radnim danima na svim Odjelima te subotom od 8 do 13 sati.

– O nastavku revizije u Čitaonici Narodne knjižnice Grad ćemo vas pravodobno obavijestiti za što je predviđen zamjenski prostor za rad u Čitaonici Znanstvene knjižnice Dubrovnik. Svim našim sugrađanima želimo toplu dobrodošlicu u prostore Dubrovačkih knjižnica Dubrovnik, a našim školarcima, nastavnicima i roditeljima uspješnu novu školsku godinu i plodnu suradnju – poručila je ravnateljica DKD-a, Jelena Bogdanović.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović