Sport

KK DUBROVNIK Traži se druga prvenstvena pobjeda!

KK DUBROVNIK Traži se druga prvenstvena pobjeda!

Košarkaši Dubrovnika u 5. kolu Prve lige u subotu u 16 sati dočekuju Đakovo. Prilika je to za prekid negativnog niza jer nakon početne pobjede protiv Sonik Puntamike iz Zadra, uslijedila su tri poraza.

Prvo u Zagrebu protiv Agrodalma, potom u Dubrovniku protiv zagrebačke Dubrave, a u subotu je u Puli slavio istoimeni domaćin. Svi su u KK Dubrovnik bili svjesni kako će prva sezona u većem rangu natjecanju biti ozbiljan izazov. Puno je bilo promjena u prijelaznom roku, došli su novi nositelji igre i ništa ne ide preko noći. Potvrdit će to i kapetan Maro Lučić.

-Fali nam zajedničkih treninga, još se uigravamo i siguran sam kako ćemo biti puno bolji u idućim utakmicama. Atmosfera je usprkos tri uzastopna poraza i više nego dobra. Nije nas to poljuljalo jer svjesni smo velike izjednačenosti lige. Svatko može pobijediti kada ima svoj dan. Mi smo bili odlični protiv Sonika, ali tu igru nismo ponovili u nastavku sezone. Vrijeme je za povratak na pobjedničke staze, vjerujem u ovu momčad i uvjeren sam kako možemo do dobrog rezultata protiv Đakova. Svaka čast protivnicima, ali mi smo favoriti – naglasit će najiskusniji košarkaš Dubrovnika.

Subotnji protivnik je sezonu otvorio s dvije pobjede, ali u posljednje dvije utakmice upisao je – dva poraza. Košarkaški klub Đakovo predvodi Matej Karlović koji u prosjeku postiže 29 koševa po susretu. Ako se uspije zaustaviti ovog 200 centimetara visokog košarkaša, put do druge prvenstvene pobjede bit će znatno olakšan.
Utakmica u sportskoj dvorani u Gospinom polju u subotu počinje u 16 sati.

 

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist