Sport

KK DUBROVNIK Košarkaši u doigravanju za prvaka Prve lige!

KK DUBROVNIK Košarkaši u doigravanju za prvaka Prve lige!

Košarkaši Dubrovnika su pobjedom u Rijeci protiv Kvarnera 2010 (116:84) i uz poraz KK Jazine Arbanasi, dva kola prije kraja ligaškog dijela Prve lige osigurali nastup u doigravanju za prvaka i plasman u veći rang natjecanja – Premijer ligu.

Ostala je dvojba, treće li četvrto mjesto uoči polufinalne serije. Trenutno su igrači trenera Željka Vreće s identičnim učinkom kao i košarkaši Agrodalma iz Zagreba, 13 pobjeda i sedam poraza, ali prednost je na dubrovačkoj strani zbog bolje koš razlike u međusobnim ogledima.

Vikend donosi utakmicu 21. kola i gostovanje u Splitu protiv AKK Universitas (subota, 18 sati). Riječ je o ogledu momčadi koje više od mjesec dana ne znaju za poraz. Splićani se mogu pohvaliti s pet uzastopnih pobjeda, a Dubrovčani su bili uspješni u posljednja četiri dvoboja (Jazine Arbanasi, Rudeš, Zapruđe i Kvarner 2010)

-U prvom susretu ove sezone, u Dubrovniku pobjeda naše momčadi 77:61. Tada je prvi strijelac KK Dubrovnik bio Jure Boban s 23 poena. Želja je svih u Gospinom polju na najbolji mogući način zaključiti ligaški dio sezone uoči polufinalne serije i zato je jasna želja – upisati 14. prvenstvenu pobjedu! – poručili su iz KK Dubrovnik.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist