Natrag
19.2.2019 18:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kisić: Odluke donesene nelegalno

21.4.2012 @ 23:39 Dulist Politika
2;2

Podijelite:

Antun Kisić istaknuo je niz nepravilnosti u radu Izborne skupštine i najavio žalbu Središnjem odboru stranke na tiskovnoj konferenciji koju je održao netom nakon proglašenja pobjede Branka Bačića.

Ispred dvorane u kojoj je održana Izborna skupština Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko – neretvanske županije Kisić je naglasio kako su odluke donesene nelegalno te najavio kako će mišljenje zatražiti od svih 6 kandidata za predsjednika HDZ-a. Kisić ističe kako pri proglašenju rezultata nije bilo niti potrebnog kvoruma od 137 delegata, jer su mnogi HDZ-ovci zbog maratonskog trajanja brojanja glasova otišli iz Orašca pa je prema njegovoj procjeni u dvorani bilo upola manje delegata. Na to je upozorio i predsjedavajućeg Frana Matušića, ali on je njegovo upozorenje, kako ističe Kisić ignorirao i nastavio s točkama dnevnog reda.

Očito će se repovi ove Izborne skupštine nastaviti i sljedećih dana, a struja koju predvode čelnici Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik neće se pomiriti s ovakvim raspletom događanja.
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana