Politika

Kisić: Odluke donesene nelegalno

Antun Kisić istaknuo je niz nepravilnosti u radu Izborne skupštine i najavio žalbu Središnjem odboru stranke na tiskovnoj konferenciji koju je održao netom nakon proglašenja pobjede Branka Bačića.

Ispred dvorane u kojoj je održana Izborna skupština Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko – neretvanske županije Kisić je naglasio kako su odluke donesene nelegalno te najavio kako će mišljenje zatražiti od svih 6 kandidata za predsjednika HDZ-a. Kisić ističe kako pri proglašenju rezultata nije bilo niti potrebnog kvoruma od 137 delegata, jer su mnogi HDZ-ovci zbog maratonskog trajanja brojanja glasova otišli iz Orašca pa je prema njegovoj procjeni u dvorani bilo upola manje delegata. Na to je upozorio i predsjedavajućeg Frana Matušića, ali on je njegovo upozorenje, kako ističe Kisić ignorirao i nastavio s točkama dnevnog reda.

Očito će se repovi ove Izborne skupštine nastaviti i sljedećih dana, a struja koju predvode čelnici Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik neće se pomiriti s ovakvim raspletom događanja.
 

Pročitajte još

NATAŠA GABRIČEVIĆ Građani su siti ideoloških sukoba i populističkih obećanja. Treba počne raditi!

Dulist

NOSITELJ LISTE HNS-A ZA EUROPSKI PARLAMENT Vizija politike i Europske unije by Matija Posavec

Dulist

MATIJA POSAVEC: Vrijeme je za nove političare koji daju rezultate

Dulist