Natrag
21.2.2019 09:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kike u finalnom tjednu MasterChefa

17.12.2012 @ 11:31 Andrea Falkoni Račić dulist IN

Podijelite:

Dubrovkinja Ivona Kristina Vujnović izborila je finalni tjedan u kulinarskom showu MasterChef i tako se plasirala među top 5 kandidata, koji su u utrci za titulu drugog hrvatskog MasterChefa.

No, ulazak u finalni tjedan Kiki nimalo nije bio lagan. Naime, u nedjeljnoj emisiji Kike je svoj, plavi tim nakon fijaska u Gastroduelu dovela do eliminacijskog stres testa.

Njena ideja svadbene torte, koja je bila jednostavna i decentna, nimalo nije zadivila žiri. Dapače, doživjela je totalni fijasko, i brojne kritike na kušanju.

Zato je ušla u eliminacijski stres test u kojem je zadatak bila izrada što boljeg i ukusnijeg moussea od ponuđenih namirnica. I eliminirana je Petra Planatk čime je Kike ostala u igri.

Komentari





O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana