DuList IN

KETI, SVAKA ČAST! Dubrovkinja prihvatila izazov ‘Života na vagi’

Keti Ćorvila jedna je od sudionica RTL-ovog showa ‘Život na vagi’, domaćica, majka i supruga. Na ovaj hrabri korak odlučila se, istaknula je za show, kako bi promijenila svoj dosadašnji život, a obitelj joj je u toj misiji najveća motivacija.

Keti ističe da su na njezinu težinu najviše utjecale dvije trudnoće poslije kojih su joj se nagomilali kilogrami. Trenutno ima 44 godine i 138 kilograma i – što ja najvažnije – veliku volju.

Evo što su o njoj zapisali na službenim stranicama RTL televizije:

Keti je 44-godišnja domaćica iz Dubrovnika, majka i supruga. Njezina joj je obitelj ujedno i najveća motivacija da promijeni svoj dosadašnji način života i prehrambene navike koje su dovele do prekomjerne težine od 138 kilograma. Najviše je veseli, priznaje, kada kuha ili peče kolače, a kilograme bi voljela skinuti ne samo zbog sebe nego i obitelji te da napokon može zaplesati zumbu.

Keti ističe kako su na njezinu težinu najviše utjecale dvije trudnoće poslije kojih su ostali nagomilani kilogrami.
– Kada se pogledam, u ogledalu vidim jednu nezadovoljnu elegantno popunjenu ženu – priznaje Keti. Iako kaže da nikad izravno nije trpjela uvrede, znala je čuti usputne komentare ljudi na račun svog izgleda. Njezina je želja otići na plažu u dvodijelnom kupaćem kostimu, sa svojom obitelji, zadovoljna svojim izgledom.

Foto: RTL Televizija

Pročitajte još

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Uživajte u klapskoj pjesmi i večerima serenade

Dulist

‘NEMA TE SVIT’ Ovaj spot poseban je za mladu pjevačicu Domenicu

Dulist

HIR-ovci isplovili na istok, sljedeća stanica – Fidži

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija