Zanimljivosti

KentBank otvorila poslovnicu i kod nas

KentBank d.d. danas je otvorila vrata još jedne jadranske poslovnice na adresi Vukovarska 13, a  sklopu dugoročnog strateškog plana širenja na nacionalno tržište.

Nedavnim otvorenjem podružnice u Splitu i u Dubrovniku KentBank broji ukupno jedanaest podružnica i jednu poslovnicu, a u roku od iduće tri godine banka bi trebala postati snažna nacionalna banka s ukupno 25 podružnica, nakon čega se planira širiti i na regiju.

– U ovoj godini planiramo uvesti kartično poslovanje i mobilno bankarstvo čime ćemo dodatno poboljšati kvalitetu naših usluga. Naša snaga leži u kvalitetnom kadru koji nam je od izuzetne važnosti kao i naši klijenti kojima želimo biti  partneri, savjetovati ih i prilagoditi se njihovim potrebama fleksibilnošću i brzinom –  izjavio je prigodom otvorenja Murat Sabaz, predsjednik Uprave KentBank d.d.

Pročitajte još

FOLKLORNI VIKEND Slavonci i Konavljani ojačali prijateljstvo!

Dulist

VIDEO/IZ PERSPEKTIVE PILOTA KANADERA Zračne snage odigrale veliku ulogu u gašenju požara na Pelješcu

Dulist

BOGAT PROGRAM Kreće još jedan Festival soli

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija