Zanimljivosti

KentBank otvorila poslovnicu i kod nas

KentBank d.d. danas je otvorila vrata još jedne jadranske poslovnice na adresi Vukovarska 13, a  sklopu dugoročnog strateškog plana širenja na nacionalno tržište.

Nedavnim otvorenjem podružnice u Splitu i u Dubrovniku KentBank broji ukupno jedanaest podružnica i jednu poslovnicu, a u roku od iduće tri godine banka bi trebala postati snažna nacionalna banka s ukupno 25 podružnica, nakon čega se planira širiti i na regiju.

– U ovoj godini planiramo uvesti kartično poslovanje i mobilno bankarstvo čime ćemo dodatno poboljšati kvalitetu naših usluga. Naša snaga leži u kvalitetnom kadru koji nam je od izuzetne važnosti kao i naši klijenti kojima želimo biti  partneri, savjetovati ih i prilagoditi se njihovim potrebama fleksibilnošću i brzinom –  izjavio je prigodom otvorenja Murat Sabaz, predsjednik Uprave KentBank d.d.

Pročitajte još

OČEKUJE SE 100 METEORA NA SAT Ne propustite ‘suze sv. Lovre’

Dulist

Jahta kojom legendarni košarkaš Magic Johnson krstari Jadranom uplovila u Korčulu

Dulist

PRIJE 176 GODINA Na današnji dan u Gruž uplovio prvi cruiser ‘Baron Sturmer’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija