Natrag
21.2.2019 19:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

KentBank otvorila poslovnicu i kod nas

14.3.2013 @ 13:56 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

KentBank d.d. danas je otvorila vrata još jedne jadranske poslovnice na adresi Vukovarska 13, a  sklopu dugoročnog strateškog plana širenja na nacionalno tržište.

Nedavnim otvorenjem podružnice u Splitu i u Dubrovniku KentBank broji ukupno jedanaest podružnica i jednu poslovnicu, a u roku od iduće tri godine banka bi trebala postati snažna nacionalna banka s ukupno 25 podružnica, nakon čega se planira širiti i na regiju.

– U ovoj godini planiramo uvesti kartično poslovanje i mobilno bankarstvo čime ćemo dodatno poboljšati kvalitetu naših usluga. Naša snaga leži u kvalitetnom kadru koji nam je od izuzetne važnosti kao i naši klijenti kojima želimo biti  partneri, savjetovati ih i prilagoditi se njihovim potrebama fleksibilnošću i brzinom –  izjavio je prigodom otvorenja Murat Sabaz, predsjednik Uprave KentBank d.d.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana