Natrag
19.2.2019 18:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kenji i rođendanski party za kraj kolovoza

29.8.2012 @ 22:32 Andrea Falkoni Račić dulist IN

Podijelite:

Zadnji dan kolovoza rezerviran je za talijanskog tech house perfekcionista Alexa Kenjija koji će napuniti plesni podij Revelina.

Nakon desetak godina na sceni Alex Kenji iza sebe ima čak pedesetak izdanja. Multitalentirani talijanski posljednjeg dana kolovoza pokazat će zbog čega njegove stvari vrte svi, od Pete Tonga i Tiesta do Justicea i Rogera Sancheza. Alexovi besprijekorni setovi prošetat će od deep housea do žešćih, techno orjentiranih stvari, sve u cilju razdrmavanja kluba do temelja.

Povodom velikog partyja na kojem će Alex proslaviti rođendan Revelin priprema mnoštvo iznenađenja i pogodnosti. Revelin je tako u prodaju pustio limitiran broj paketa za party Alexa Kenjija koji sadrže 3 ulaznice po cijeni od 198 kn (regularna cijena dvije ulaznice) koje će, uz predočenje osobne iskaznice moći kupiti stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije. Paketi se mogu kupiti u caffe barovima Afrika i Casablanca te na ulazu u Revelin.

A zagrijavanje za Kenjijev party kreće već 30. kolovoza uz provjerenu ekipu Revelinovih resident Dj-a, pojačanih nastupom plesačica i brojnim atraktivnim hostesama. Pritom je pripremljena sjajna akcija u kojoj prvih 10 naručenih boca pića osvaja po dvije ulaznice za veliki party u petak.

Osim toga, na partyju u petak Revelin je organizirao akciju povodom Alexovog rođendana koja će najbržima donijeti sjajnu nagradu! Prvih deset naručenih boca u petak, 31. kolovoza, osvojit će godišnju ulaznicu za Culture Club Revelin za sezonu 2013. godinu.

Ulaznice za nastup Alexa Kenjija već su u prodaji su po cijeni od 99 kn, odnosno 149 kn na dan nastupa.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana