Natrag
16.2.2019 21:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kavarel osvojio glumicu Ivanu Roščić i turiste

17.8.2012 @ 17:29 Dulist Zanimljivosti
5;5

Podijelite:

Lijepi crteži, zanimljiva dekoracija stolova te spoj kave, kistova i velikih bijelih papira pokazali su se kao dobitna kombinacija za privući mnogobrojne turiste da se okušaju u jednom novom, za njih do sada nepoznatom obliku umjetničkog izražavanja, kaverelu.

Tehnici Kavarel, nije uspjela odoljeti ni poznata mlada hrvatska glumica i umjetnica Ivana Roščić koja je s velikim zadovoljstvom u ruke uzela kist i odlučila načiniti nekoliko crteža kojima bi iskazala svoj raskošan umjetnički talent.

Ivana je svojim radom, bila svojevrsni mamac i za mnoge turiste koji su sa zanimanjem promatrali njene crteže i njen rad, a koja je svojom otvorenošću i simpatičnošću i mnoge od njih nagovorila da se okušaju u crtanju svojih kavarela. Mnogi od njih čak su ozbiljno razmišljali i o kupnji nekoliko izloženih slika, a ideja crtanja kavarelom ih je oduševila.
 
Kavarel ili umjetnost crtanja kavom još je jednom nakon Zagreba pokazao da ovakav oblik umjetnosti, bez stresa, sa puno zabave i smijeha, na javnim mjestima i dostupan svima jako nailazi na jako dobre kritike publike željne novih izazova i novih ideja u njihovom gradu. 

Malu školu umjenosti crtanja kavom organizirala je tvrtka Julius Meinl u kafiću Festival na Stradunu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana