Zanimljivosti

Kavarel osvojio glumicu Ivanu Roščić i turiste

Lijepi crteži, zanimljiva dekoracija stolova te spoj kave, kistova i velikih bijelih papira pokazali su se kao dobitna kombinacija za privući mnogobrojne turiste da se okušaju u jednom novom, za njih do sada nepoznatom obliku umjetničkog izražavanja, kaverelu.

Tehnici Kavarel, nije uspjela odoljeti ni poznata mlada hrvatska glumica i umjetnica Ivana Roščić koja je s velikim zadovoljstvom u ruke uzela kist i odlučila načiniti nekoliko crteža kojima bi iskazala svoj raskošan umjetnički talent.

Ivana je svojim radom, bila svojevrsni mamac i za mnoge turiste koji su sa zanimanjem promatrali njene crteže i njen rad, a koja je svojom otvorenošću i simpatičnošću i mnoge od njih nagovorila da se okušaju u crtanju svojih kavarela. Mnogi od njih čak su ozbiljno razmišljali i o kupnji nekoliko izloženih slika, a ideja crtanja kavarelom ih je oduševila.
 
Kavarel ili umjetnost crtanja kavom još je jednom nakon Zagreba pokazao da ovakav oblik umjetnosti, bez stresa, sa puno zabave i smijeha, na javnim mjestima i dostupan svima jako nailazi na jako dobre kritike publike željne novih izazova i novih ideja u njihovom gradu. 

Malu školu umjenosti crtanja kavom organizirala je tvrtka Julius Meinl u kafiću Festival na Stradunu.

Pročitajte još

Mažoretke Župe dubrovačke upisuju nove članice

Dulist

Dubrovnik ima nove mlade kazališne kritičare!

Dulist

PETO IZDANJE MOTIONA ‘Ova radionica bit će najbolja dosad’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija