Politika

Karamarko: Milanović je slučajno premijer

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko u Dubrovniku je održao konferenciju za medije. Povod je obilježavanje Europskog spomendana na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima.

Karamarko je tim povodom upozorio na pogrešno tretiranje aktualne hrvatske Vlade Zorana Milanovića današnjeg Spomendana rekavši: ‘Žrtve su žrtve bez obzira na sustav’.

– Kada radimo 'fakturu' vidimo da su iza te dvije ideologije, fašističke i komunističke, ostali milijuni žrtva – rekao je Karamarko, dodavši kako ovaj dan unatoč svim rezolucijama i deklaracijama i dalje osporava ova Vlada, te se nastavlja politika osporavanja, razvodnjavanja i opravdavanja za zločine.

Karamarko je također komentirao i izjavu premijera Zorana Milanovića o 'slučajnoj državi', te rekao da je to samo najteža u čitavom nizu bisernih izjava premijera, te da je onda u tom slučaju i on slučajni premijer u slučajnoj državi.

– Hrvatska nije slučajna država jer je za nju palo puno žrtava – rekao je Karamarko poručivši neka to reče obiteljima poginulih branitelja

Pročitajte još

NATAŠA GABRIČEVIĆ Građani su siti ideoloških sukoba i populističkih obećanja. Treba počne raditi!

Dulist

NOSITELJ LISTE HNS-A ZA EUROPSKI PARLAMENT Vizija politike i Europske unije by Matija Posavec

Dulist

MATIJA POSAVEC: Vrijeme je za nove političare koji daju rezultate

Dulist