Natrag
18.2.2019 01:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Karamarko: Milanović je slučajno premijer

22.8.2012 @ 20:06 Baldo Marunčić Politika
2;2

Podijelite:

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko u Dubrovniku je održao konferenciju za medije. Povod je obilježavanje Europskog spomendana na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima.

Karamarko je tim povodom upozorio na pogrešno tretiranje aktualne hrvatske Vlade Zorana Milanovića današnjeg Spomendana rekavši: ‘Žrtve su žrtve bez obzira na sustav’.

– Kada radimo 'fakturu' vidimo da su iza te dvije ideologije, fašističke i komunističke, ostali milijuni žrtva – rekao je Karamarko, dodavši kako ovaj dan unatoč svim rezolucijama i deklaracijama i dalje osporava ova Vlada, te se nastavlja politika osporavanja, razvodnjavanja i opravdavanja za zločine.

Karamarko je također komentirao i izjavu premijera Zorana Milanovića o 'slučajnoj državi', te rekao da je to samo najteža u čitavom nizu bisernih izjava premijera, te da je onda u tom slučaju i on slučajni premijer u slučajnoj državi.

– Hrvatska nije slučajna država jer je za nju palo puno žrtava – rekao je Karamarko poručivši neka to reče obiteljima poginulih branitelja

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana