Aktualno

Kandidati za parlament poznati do 18. ožujka

Europski parlament

Prijedlozi kandidacijskih lista za izbor članova u Europski parlament moraju se predati najkasnije do 18. ožujka do 24 sata, objavilo je Državno izborno povjerenstvo.

Izbori će se održati u nedjelju. 14. travnja. Iz Državnog izbornog povjerenstva istaknuli su kako pravo predlaganja stranačkih lista za izbore za Europski parlament imaju sve političke stranke registrirane u Republici Hrvatskoj na dan raspisivanja izbora, što je 4. ožujka.

Listu samostalno može predložiti jedna te dvije ili više političkih stranaka, a za pravovaljanost prijedloga liste potrebno je prikupiti najmanje 5 tisuća potpisa birača. Državno izborno povjerenstvo će u roku 48 sati od isteka roka za predaju lista prihvatiti i objaviti zbirnu listu svih pravovaljano predloženih lista te imena i prezimena svih kandidata.

 

Pročitajte još

MARO KRISTIĆ ‘Građevinski lobi melje sve pred sobom, a Grad mu se nema snage oduprijeti’

Dulist

Turistička zajednica županije predstavlja se na kamping sajmu u Parmi

Dulist

Ne propustite tribinu ‘Statusna pitanja hrvatskih branitelja’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija