Zanimljivosti

KAKO SAMO ONI ZNAJU Emotivna poruka i zanimljiv poziv s Porporele!

KAKO SAMO ONI ZNAJU Emotivna poruka i zanimljiv poziv s Porporele!

Ej, Porporelaši! Prvo, hvala Vam na svemu ove godine 😚 najbolji ste i uvijek ćete bit. Već prve godine smo pokazali svima da se može kad se hoće, a ovo je tek (nadamo se svim srcem) početak neke naše lijepe priče – zapisali su iz Udruge Porporela na svom Facebooku emotivnu poruku člaanovima i ljubiteljima.

Uz poruku je stigao i hvalevrijedan poziv, kojeg prenosimo u cijelosti:

Pa da nastavimo u istom tonu, pozivamo Vas da sudjelujete u memorijalnom turniru ‘Mačak’ koji će se održati 31. kolovoza, u petak, za našeg velikog prijatelja, a sad anđela čuvara Robija Vuleše.

Natjecat ćemo se u tri discipline – Treseta, Američkih i na frnja – a sve će bit popraćeno jedinstvenim roštiljem i buzarom (škampi, kozice). Ono kako samo mi znamo… 😎

Svi su dobrodošli, discipline možete birati ili sudjelovati u svakoj! Prijava će bit 100 kuna za frnje i po 200 kuna za američkih i tresetu po ekipi, naravno kao i sve što napravimo i ovo je humanitarnog karaktera, a nama i njemu za dušu – zapisali su iz Udruge. Početka je u 14 sati, a možete doći i prije pomoći malo oko roštilja.

Na slici: Mladen Beš, donedavni Knez!

Pročitajte još

TURISTIČKI EXPERIENCI SVE POPULARNIJI Niša koju uz malo kreativnosti, a bez puno ulaganja, možete dobro iskoristiti

Ivana Mijić Vulinović

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist