Politika

Kako novu Vlahušićevu optužnicu komentiraju gradski vijećnici

Nakon što je USKOK podignuo optužnicu protiv dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića te ugostitelja Lukše Frankovića zbog afere Revelin, za komentar smo zatražili i gradske vijećnike.

– Nisam još u cijelosti pročitao optužnicu, ali svakako ne može biti ugodno ni gradonačelniku kao ni bilo kome drugome kad se podigne optužnica. Činjenice da je gradonačelnik drugi put optužen nije dobra ni za grad. Moram dobro vidjeti optužnicu – kratko je rekao Mladen Gojun, predsjednik SDP-a i Vlahušućev koalicijski partner.
Na tvrdnju kako je SDP Vlahušića podržao na prošlim izborima iako iza sebe već ima pravomoćnu presudu odgovara:

– Podržali smo ga na ovim izborima i kad govorimo o toj presudi nije dobro to što se dogodilo, ali u odnosu na ovo što sam pročitao na portalima, ovo je jedna sasvim druga priča, teška – rekao je Gojun.

Maro Kristić iz KLGB Srđ je Grad kratko je rekao:
Osobno me ne iznenađuje optužnica jer je činjenica da je u cijelom tom postupku u kojem je Revelin dan u zakup u prvom navratu bio niz sumnjivih radnji. Na kraju se potvrdilo ono na što smo ukazivali cijelo ovo vrijeme i sad će ostati na gradonačelniku da u procesu dokaže da nije bilo ništa, kako on govori, sporno.
– Zapravo nemam tu što komentirati, neka institucije rade svoj posao. O ovome nemam službenih saznanja, ali ono što sam iščitala – ponovit ću – neka svatko radi svoj dio posla, pa će nakon toga oni što imaju što reći i reći to – istaknula je Olga Muratti iz HSU.

Pročitajte još

‘NEISPLATIVO I OPASNO’ Most poziva na sazivanje županijske sjednice o CGO Lučino razdolje

Dulist

POTVRĐEN PLENKOVIĆEV TIM Unatoč spekulacijama Franković nije kandidat za potpredsjednika HDZ-a

Dulist

BORBA PROTIV SIROMAŠTVA HSU predlaže: ‘Ove se građane treba osloboditi plaćanja pristojbe HRT-a’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija