Aktualno

Kako ćemo obilježiti Dan Europe

Sutrašnji Dan Europe obilježit će se brojnim programima tijekom jutra po Gradu, a nastavak u subotnje poslijepodne donosi zabavu za najmlađe uz Vrtuljak i večernji rock koncert u parku u Pilama.

 
Organizatori programa su Europski dom Dubrovnik, Dubrovačko – neretvanska županija, Grad Dubrovnik, Sveučilište u Dubrovniku i Slovensko kulturno društvo „Lipa“ iz Dubrovnika.
 

PROGRAM:
9. svibnja
10.00-13.00: informativni štand ispred Palače Sponza
10.00-16.00: Dan otvorenih vrata EU-Info centra Europskog doma Dubrovnik u prizemlju Narodne knjižnice u Ulici od Puča
11.00-12.00: Zabavni program ispred crkve sv. Vlaha s proglašenjem najljepših panoa s prikazima 27 sadašnjih i RH kao budućom članicom EU te EU u cjelini. Panoe su izradili učenici osnovnih škola s područja Grada Dubrovnika, Gimnazije Dubrovnik i Privatne gimnazije. Panoi su povodom Dana Europe postavljeni u izloge trgovina na Stradunu i u Ulici od Puča. Od 11. do 18. svibnja panoi će biti izloženi u EU-Info centru Europskog doma Dubrovnik. U programu sudjeluju djeca iz Dječjeg vrtića Pile, mažoretkinje i plesna skupina OŠ Mokošica te učenici Umjetničke škole Luke Sorkočevića.
14.00-15.30 velika vijećnica Grada Dubrovnika: predstavljanje mogućnosti zapošljavanja u institucijama Europske unije / vrste poslova, termini natječaja, testovi
 
12. svibnja
17,00 sati, park u Pilama- Klub Vrtuljak/ glazbeno-scenski program za djecu
 
20,00 sati, park u Pilama- Koncert za mlade 2, u organizaciji DNŽ i Savjeta mladih DNŽ
 

 
 

Pročitajte još

OPG OBITELJI BUCONIĆ Mati Kate je ‘doktorica za artičoke’, a ni jagode nisu za bacit’!

Mia Njavro Banić

Važna obavijest redakcije DuLista

Dulist

Od petka aktivne dodatne linije iz Dubrovnika prema Zagrebu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija