Grad

KAD SE VRAĆA KUĆNI RED U ZIDINE? U 25 dana 38 prijava policiji

KAD SE VRAĆA KUĆNI RED U ZIDINE? U 25 dana 38 prijava policiji

Od početka svibnja do petka, 25. svibnja, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska zaprimila je ukupno 38 dojava građana koje su se odnosile na narušavanje javnog reda i mira – istaknuli su nam iz Policijske uprave.

Odgovor je to koji se odnosio na naše, precizirano pitanje, o izlascima na intervencije zbog poziva građana o ometanju javnog reda i mira unutar zidina i to u razdoblju od 22 do 6 sati ujutro. Količina poziva itekako govori o tome koliko zapravo građani mogu ili bolje rečeno, ne mogu spavati tijekom ljetnih noćnih sati. Unutar 25 dana, bilo je dakle više od jedne prijave dnevno.

Razlog je to bio za zamoliti gradonačelnika Mata Frankovića za komentar o situaciji, odnosno hoće li Grad Dubrovnik iznijeti rješenje za nju, bilo u navedenim noćnim, bilo u popodnevnim satima. Ohrabrujuće je čuti da već postoje određeni koraci za rješavanje problema…

Što nam je rekao gradonačelnik, ali i predsjednik Gradskog kotara Grad te stanovnici, potražite u tiskanom izdanju DuLista.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović