Natrag
19.2.2019 18:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kad se lijevo-desne ruke slože

12.7.2013 @ 23:15 Nikša Miletić Politika

Podijelite:

Danas u 10 sati počinje druga po redu konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća.

Podsjetimo nakon što je prvi pokušaj neslavno propao jer Olga Muratti kao jedina kandidatkinja ipak nije potvrđena na mjesto predsjednice vijeća, krenule su brojne špekulacije hoće li se vijeće uopće moći sastaviti, te u kakvom omjeru.
Prema posljednjim informacijama nakon neuspjelih pregovora sa 'jezičcima na vagi' – Vićanovim DDS-om, Laburistima i listom Srđ je Grad, dvije lijeve koalicije HNS-HSS-SHUS i SDP-HSU-BDSH ujedinile su čini se snage s desnom koalicijom HDZ-HSP-AS-HSLS u tzv 'Dubrovački dogovor.' On još mora biti konačno potvrđen u jutarnjim satima prije sjednice, no već jučer su čelni ljudi HDZ i HNS potvrdili svoju spremnost na suradnju, a na gradskom odboru SDP-a odlučeno je kako su i oni za takav tip vlasti. Hoće li se Dogovor ispoštovati prilikom dizanja palica u Velikoj vijećnici tek ostaje za vidjeti…

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana