Natrag
28.5.2018 05:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

Josipović: Zapuštena imovina ničemu ne koristi

27.5.2012 @ 23:53 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Prilikom posjeta otoku Lastovu, predsjednik Ivo Josipović izjavio je kako je potrebno revitalizirati otoke koji imaju gospodarsku perspektivu kroz turizam i poljoprivredu.

– Nema zaista nikakvog razloga da država ne pomogne razvoju otoka, učinila je i učinit će još, neke je nekretnine već proglasila neperspektivnim i na vladi je da donese odgovarajuće odluke. Postupak treba racionalizirati i ubrzati, jer zapuštena imovina propada i ničemu ne koristi – kazao je Josipović prigodom posjete otoku Lastovu u povodu 20. obljetnice oslobođenja od okupacije tadašnje mornarice JNA.

– Postoje mogućnosti za razvoj otoka, glavna je turizam, ali ima uvjeta i za poljoprivredu i na vladi je da pomogne – istaknuo je predsjednik dodavši kako “razvojne mogućnosti otočana ovise o njihovoj upornosti, sposobnosti i znanju”.

– Vlada će vam u tome zajedno sa županijom biti partner i osobno ću učiniti sve što mogu da se stvore bolji uvjeti za vaš napredak – poručio je Josipović Lastovcima.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana