Natrag
25.4.2019 06:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Josipović: Pazimo da investicije budu čiste

4.10.2013 @ 22:37 Mia Njavro Aktualno

Podijelite:

Gospodarsko socijalno vijeće predsjednika Iva Josipovića nije još detaljno proučilo Vladine gospodarske mjere, istaknuo je sam Josipović danas.

– O mnogim mjerama se pričalo i prije. I moje vijeće je izlazilo s određenim idejama, neke su prihvaćene i prihvaćaju se, neke ne, ali to je, naravno, dio posla. Vlada vodi gospodarsku politiku i nadamo se da će mjere dati dobre rezultate – rekao je Josipović.

Na pitanje treba li provjeravati povijest i pozadinu stranih investitora zainteresiranih za ulaganje u Hrvatsku Josipović je odgovorio kako moraju naći sustav u kojem ne radimo sami sebi probleme, prenosi Index.hr.

– Bez obzira o kome je riječ, uvijek pazimo na to da je riječ o čistoj investiciji, a u ovakvim slučajevima je za pretpostaviti da to i jeste tako – istaknuo je Jospiović.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana