Natrag
23.4.2019 10:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

JOSIP JURIĆ OTPISAO NACIONAL Stiže u Square, pročitajte i vrijedan podatak o njemu!

30.7.2014 @ 19:11 Dulist Sport

Podijelite:

Josip Jurić novi je igrač Malonogometnog kluba Square iz Dubrovnika, člana 1. Hrvatske malonogometne lige.

Dvadesetdvogodišnji Jurić je do svoje 18 godine igrao nogomet, a potom je prešao na futsal gdje je izrazito napredovao u svim segmentima igre, a što potvrđuju i riječi novog trenera Squarea, Marinka Mavrovića koji ga je već tri sezone u sastavu Uspinjače koristio kao jednog od glavnih igrača.
Inače, Josip je 2012./13. sezone u Uspinjaču stigao upravo sa Marinkom Mavrovićem koji je iz godine u godinu pokazao da se na njega u velikoj mjeri može računati.
Prema riječima novog trenera Squarea, Jurić može igrati sa lijevom i desnom nogom, što je iznimno vrijedan podatak, odličan je u duelima, a njegovo zalaganje i prikazane igre u Uspinjači prepoznao je i Mato Stanković, izbornik Hrvatske futsal reprezentacije koji ga je pozvao na reprezentativno okupljanje prije dvije sezone.
Jurić je prije dvije sezone dobio poziv iz zagrebačkog Alumnusa, no ipak je na sugestiju Marinka Mavrovića ostao u Uspinjači. Vrijedi izdvojiti poseban podatak da je ove sezone, 2014./2015., 22-godišnjeg Jurića tražio zagrebački Nacional, no ipak je izabrao Square i Dubrovnik gdje je atmosfera u Klubu i navijačka podrška na jednoj visokoj razini.
Uz dolazak novog trenera Marinka Mavrovića te sad već potvrđen dolazak Josipa Jurića, Square je ozbiljno ‘zagrizao’ za visoki plasman ove sezone!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana