Natrag
22.2.2019 01:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Još uvijek se ne zna kandidat za gradonačelnika!

4.3.2013 @ 18:05 Ana Prohaska Politika
14;14

Podijelite:

Klauzura županijskog HDZ-a počela je danas popodne u Vrtovima sunca  u Orašcu. Na njoj će biti riječi o nadolazećim lokalnim izborima.

– Svi se kandidati znaju osim Dubrovnika, a kandidatata za gradonačelnika Dubrovnika ćemo odrediti ovih dana. Danas se neće znati. Na ovom sastanku govorit će se o pripremama za lokalne izbore, analizi učinjenoga do sada po svim gradovima i općinama, i naravno raspravljat ćemo o prijedlogu izbornog programa stranke, koji uključuje programe pojedinih gradova i općina i upoznavanje članova sa našim koalicijama  odnosno koalicijskim partnerima na županijskoj razini, a potpisivanje će vjerojatno uslijediti sutra. Imat ćemo i sjednicu Županijskog odbora gdje još neke stvari moramo riješiti – rekao nam je uoči početka predsjednik županijskog HDZ-a Branko Bačić.

Da se danas neće znati kandidat HDZ-a za gradonačelnika Dubrovnika potvrdila nam je i Dubravka Šuica, predsjednica dubrovačkog HDZ-a.
– Danas se neće znati, ali ovih dana će se objaviti ime kandidata i to uoči motivacijskog Sabora HDZ-a koji će se održati ovu subotu u Zagrebu – istaknula je Šuica.   

Na klauzuri se okupilo oko 150 članova stranke, a trebala bi potrajati do 20 sati.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana