Politika

Još uvijek se ne zna kandidat za gradonačelnika!

Još uvijek se ne zna kandidat za gradonačelnika!

Klauzura županijskog HDZ-a počela je danas popodne u Vrtovima sunca  u Orašcu. Na njoj će biti riječi o nadolazećim lokalnim izborima.

– Svi se kandidati znaju osim Dubrovnika, a kandidatata za gradonačelnika Dubrovnika ćemo odrediti ovih dana. Danas se neće znati. Na ovom sastanku govorit će se o pripremama za lokalne izbore, analizi učinjenoga do sada po svim gradovima i općinama, i naravno raspravljat ćemo o prijedlogu izbornog programa stranke, koji uključuje programe pojedinih gradova i općina i upoznavanje članova sa našim koalicijama  odnosno koalicijskim partnerima na županijskoj razini, a potpisivanje će vjerojatno uslijediti sutra. Imat ćemo i sjednicu Županijskog odbora gdje još neke stvari moramo riješiti – rekao nam je uoči početka predsjednik županijskog HDZ-a Branko Bačić.

Da se danas neće znati kandidat HDZ-a za gradonačelnika Dubrovnika potvrdila nam je i Dubravka Šuica, predsjednica dubrovačkog HDZ-a.
– Danas se neće znati, ali ovih dana će se objaviti ime kandidata i to uoči motivacijskog Sabora HDZ-a koji će se održati ovu subotu u Zagrebu – istaknula je Šuica.   

Na klauzuri se okupilo oko 150 članova stranke, a trebala bi potrajati do 20 sati.
 

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist