Aktualno

JLH dovršio pripajanje svojih društava

JLH dovršio pripajanje svojih društava

Jadranski luksuzni hoteli (Adriatic Luxury Hotels), jedna od vodećih hrvatskih tvrtki, koja u svom portfelju raspolaže hotelima visoke kategorije na atraktivnim lokacijama u destinaciji Dubrovnik, u petak, 31. svibnja formalno je završila najavljeno pripajanje svojih društava u tvrtku Jadranski luksuzni hoteli d.d.

Kako javljaju iz JLH-a, postupak pripajanja započeo je u rujnu 2011. godine nakon dovršetka preuzimanja grupacije Jadranski luksuzni hoteli od strane ‘Lukšić grupe’ i to pripajanjem Jadranskih luksuznih hotela d.o.o. tvrtci Excelsa hoteli d.o.o. koja je nastavila s radom pod nazivom Jadranski luksuzni hoteli d.o.o.

Pripajanjem pod zajedničkim imenom Jadranski luksuzni hoteli usvojena je nova organizacijska struktura te plan poslovanja kojim je osiguran kontinuirani rast kompanije i bolje pozicioniranje na domaćem i međunarodnom tržištu.

U četvrtak, 2. svibnja zaključen je Ugovor o pripajanju između Hotela Excelsior d.d., Hotela Bellevue d.d., Grand Ville Argentina d.d., Atlas hotela Odisej d.o.o., Jadranskih luksuznih servisa d.o.o. i management kompanije Jadranski luksuzni hoteli d.o.o. kao pripojenih društava Hotelu Dubrovnik Palace d.d. kao društvu preuzimatelju.

Predloženi ugovor odobrile su sve skupštine društava koja sudjeluju u pripajanju, a u petak, 31. svibnja kod Trgovačkog suda u Splitu-Stalne službe u Dubrovniku provedena je prijava upisa pripajanja. Od 1. lipnja s radom nastavlja tvrtka Jadranski luksuzni hoteli d.d. (ex. Hotel Dubrovnik Palace d.d.) kao univerzalni pravni sljednik.  Nakon provedenog pripajanja izvršena je i promjena naziva tvrtke.

Novi podaci tvrtke od 1. lipnja 2013. su:
JADRANSKI LUKSUZNI HOTELI d.d.
Dubrovnik, Masarykov put 20
OIB 22797775374
MBS 090003635
Uprava: Camilo Soza Valencia
Predsjednik Nadzornog odbora: Davor Luksic Lederer

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist