Natrag
21.2.2019 21:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jeste li ga vidjeli?

24.7.2012 @ 14:44 Baldo Marunčić Crna kronika
2;2

Podijelite:

Nestanak 43-godišnjeg Dragana Žulja s prijavljenim prebivalištem u Umagu, a koji ima i BiH državljanstvo te često boravi u mjestu Kupres prijavljen je ovog ponedjeljka, 23. srpnja, Policijskoj postaji Dubrovnik.

Zadnji put je viđen 17. srpnja oko 00.30 sati u Ulici Masarykov put u Dubrovniku odakle se vozilom, BiH nacionalnih oznaka, odvezao u nepoznatom pravcu.

Osobni opis: visina 184 cm, jače tjelesne građe, prosijede crne kratke kose, na lijevoj strani lica u dužini od oka do čeljusti ima ožiljak, a na lijevoj podlaktici ima tetovažu napisanu pisanim slovima “Renata”. U vrijeme nestanka bio je odjeven u crvenu majicu kratkih rukava, plave traperice i crne tenisice.

Kako dosadašnjim mjerama traganja i poduzetim radnjama isti nije pronađen, ovim putem molimo građane ukoliko posjeduju informacije o ovoj osobi da o tome obavjeste najbližu policijsku postaju ili jave na telefon 192.

Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.
Napomena: na priloženoj fotografiji ne vidi se spomenuti ožiljak na licu.
 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana