Natrag
19.4.2019 01:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jelena Perčin izgleda senzacionalno

10.10.2013 @ 11:50 Nikša Miletić dulist IN
2;2

Podijelite:

Jelena Perčin, prekrasna Dubrovkinja trenutno javosti poznata po ulozi liječnice Deše u seriji Zora dubrovačka, povodom nadolazećeg Cro À Portera snimila je kampanju za dizajnerice Marinu Jerant i Manuelu Lovrenčić.

Jelena u kampanji izgleda senzacionalno u kožnim komadima kolekcije SKIN4REBELS koje upotpunjuje nakit od pleksiglasa Ivane Tol.
Kolekcija je monokromatska s geometrijski razrađenim idejama i s naglaskom na formu trokuta, koji se kao element proteže kao kroz cijelu priču. Dizajnerice povezuju eko kožu, hladnu vunu, muslin te til, čime postižu snažne forme i fluidnost. Kolekcija simbolizira snagu, moć, odvažnost, nedostupnost, seksepil i izazov, što najbolje predočava predivna Jelena. Fotografije potpisuje Joanna Paciorek, a ostatak ih možete pogledati ovdje.

Schwarzkopf Cro À Porter održat će se od 23. do 26. listopada u prostoru Zagrebačkog Velesajma.
 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana