Aktualno

Je li ugovor s Baslerom potpisan?

Nakon što je prošlog tjedna postignut načelan dogovor, gradonačelnik Andro Vlahušić formalizirao je 26. travnja dogovor kojim je zemljište iza Robne kuće Minčeta dato na korištenje Gradu Dubrovniku, stoji u priopćenju Grada.

U priopćenju iz Grada Dubrovnika se još navodi i kako su prošlog utorka i četvrtka održani sastanci u Zagrebu i Dubrovniku s predstavnicima Basler osiguranja.

Prostor je to koji je u zapuštenom stanju zarastao u korov i makiju, ali ga je gradska uprava odlučila iskoristiti kao parkiralište u najužem poslovnom centru Dubrovnika, ističu u priopćenju.

Potaknuti time, poslali smo upit Basler osiguranju d.d., odgovor nam je stigao jutros, a u njemu stoji:
-Basler osiguranje Zagreb d.d. se još ne nalazi u ugovornom odnosu s Gradom Dubrovnikom vezano uz predmetno zemljište. U slučaju sklapanja ugovornog odnosa s Gradom Dubrovnikom uvjeti ugovora predstavljaju poslovnu tajnu koju bez pristanka suprotne ugovorne strane ne namjeravamo iznositi – odgovorili su nam iz Basler osiguranja.

Napomenimo samo kako je gradonačelnik na jutrošnjem sastanku komunalaca još jednom ponovio:
– Potpisali smo ugovor s Basler osiguranjem prošli tjedan, plaćat ćemo 2000 kuna za 5000 kvadrata. Negdje oko 60 mjesta ucrtat će se ovih dana. S Baslerom ćemo napraviti još 80 mjesta, samo ćemo tamponirati – izjava je gradonačelnika.

Pročitajte još

SURADNJA U ZAUSTAVLJANJU NASILJA MEĐU DJECOM Grilec: ‘Svatko je dužan prijaviti zlostavljanje’

Dulist.hr

ISTRAŽIVANJE O SUDIONICIMA DU MOTIONA Trkači više troše od sezonskih turista i dulje borave u Dubrovniku

Dulist.hr

Valamarov Ivan Sabljić dobitnik je nagrade krovnog europskog udruženja hotelijera i ugostitelja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija