Natrag
16.2.2019 06:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

Je li ugovor s Baslerom potpisan?

29.4.2013 @ 13:33 Mia Njavro Aktualno

Podijelite:

Nakon što je prošlog tjedna postignut načelan dogovor, gradonačelnik Andro Vlahušić formalizirao je 26. travnja dogovor kojim je zemljište iza Robne kuće Minčeta dato na korištenje Gradu Dubrovniku, stoji u priopćenju Grada.

U priopćenju iz Grada Dubrovnika se još navodi i kako su prošlog utorka i četvrtka održani sastanci u Zagrebu i Dubrovniku s predstavnicima Basler osiguranja.

Prostor je to koji je u zapuštenom stanju zarastao u korov i makiju, ali ga je gradska uprava odlučila iskoristiti kao parkiralište u najužem poslovnom centru Dubrovnika, ističu u priopćenju.

Potaknuti time, poslali smo upit Basler osiguranju d.d., odgovor nam je stigao jutros, a u njemu stoji:
-Basler osiguranje Zagreb d.d. se još ne nalazi u ugovornom odnosu s Gradom Dubrovnikom vezano uz predmetno zemljište. U slučaju sklapanja ugovornog odnosa s Gradom Dubrovnikom uvjeti ugovora predstavljaju poslovnu tajnu koju bez pristanka suprotne ugovorne strane ne namjeravamo iznositi – odgovorili su nam iz Basler osiguranja.

Napomenimo samo kako je gradonačelnik na jutrošnjem sastanku komunalaca još jednom ponovio:
– Potpisali smo ugovor s Basler osiguranjem prošli tjedan, plaćat ćemo 2000 kuna za 5000 kvadrata. Negdje oko 60 mjesta ucrtat će se ovih dana. S Baslerom ćemo napraviti još 80 mjesta, samo ćemo tamponirati – izjava je gradonačelnika.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana