Aktualno

Je li sve ušminkano za “inspekciju”?

Dubrovnik i Orebić branit će boje Dubrovačko-neretvanske županije pred Povjerenstvom Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice koje od 3. rujna kreće u inspekciju zbog nagrade 'Plavi cvijet'.

Naime, povjerenstvo će u ponedjeljak, 3. i utorak, 4. rujna obići kandidirana turistička mjesta iz Dubrovačko -neretvanske županije za ovogodišnju nagradu Hrvatske turističke zajednice „Plavi cvijet“.
Najuređenija turistička mjesta u Hrvatskoj će biti proglašena uz dodjelu nagrada na Danima hrvatskog turizma u Dubrovniku u hotelu Valamar Lacroma 18. i 19. listopada 2012. godine.

Za ovogodišnju nagradu „Plavi cvijet“ Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije je kandidirala Dubrovnik, u kategoriji turističkih mjesta preko 10000 stanovnika te Orebić, u kategoriji turističkih mjesta od 1000 do 3000 stanovnika.

Pored kandidiranih turističkih mjesta povjerenstvo će obići i ocijeniti kandidirane pojedinačne elemente turističke ponude i to špilju u hotelu More u Dubrovniku, park Franjevačkog samostana u Slanom, te Turistički informativni centar u Veloj Luci.

Nakon planiranog boravka u Dubrovačko – neretvanskoj županiji povjerenstvo nastavlja sa obilaskom ostalih kandidiranih turističkih mjesta i pojedinačnih elemenata turističke ponude u drugim županijama.

Pročitajte još

PO NOĆI ĆE SE ZAKLJUČAVATI Postavljaju se vrata na ulazu u park Pile

Dulist

HITNA HELIKOPTERSKA SLUŽBA Nijedan radni dan nije ‘tipičan’, bitno je ostati ‘hladne glave’

Leona Rašica

KONGO, RUGLO U SRCU GRADA Smeće, smrad, štakori, pijani beskućnik i zgroženi turisti

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija