Natrag
18.2.2019 11:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

Je li sve ušminkano za “inspekciju”?

1.9.2012 @ 8:38 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Dubrovnik i Orebić branit će boje Dubrovačko-neretvanske županije pred Povjerenstvom Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice koje od 3. rujna kreće u inspekciju zbog nagrade 'Plavi cvijet'.

Naime, povjerenstvo će u ponedjeljak, 3. i utorak, 4. rujna obići kandidirana turistička mjesta iz Dubrovačko -neretvanske županije za ovogodišnju nagradu Hrvatske turističke zajednice „Plavi cvijet“.
Najuređenija turistička mjesta u Hrvatskoj će biti proglašena uz dodjelu nagrada na Danima hrvatskog turizma u Dubrovniku u hotelu Valamar Lacroma 18. i 19. listopada 2012. godine.

Za ovogodišnju nagradu „Plavi cvijet“ Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije je kandidirala Dubrovnik, u kategoriji turističkih mjesta preko 10000 stanovnika te Orebić, u kategoriji turističkih mjesta od 1000 do 3000 stanovnika.

Pored kandidiranih turističkih mjesta povjerenstvo će obići i ocijeniti kandidirane pojedinačne elemente turističke ponude i to špilju u hotelu More u Dubrovniku, park Franjevačkog samostana u Slanom, te Turistički informativni centar u Veloj Luci.

Nakon planiranog boravka u Dubrovačko – neretvanskoj županiji povjerenstvo nastavlja sa obilaskom ostalih kandidiranih turističkih mjesta i pojedinačnih elemenata turističke ponude u drugim županijama.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana