Sport

JE LI MOGUĆE Perak i Račić na UFC spektaklu u zagrebačkoj Areni?

JE LI MOGUĆE Perak i Račić na UFC spektaklu u zagrebačkoj Areni?

Članovi dubrovačkog Ultimate fight cluba Gladijator pred novim su profesionalnim izazovom.

Naime, kako piše portal Profightstore, na poziv legendarnog K-1 WGP prvaka Branka ‘Hrvatskog Tigra’ Cikatića planiraju put u Japan, gdje bi prošli intenzivne treninge u stand-up borbi.

– Vidim drugu dimenziju ‘stojke’. Nešto što nisam nikada radio ni s jednim trenerom – rekao je Maro ‘Mean Machine’ Perak (24-6-1) za Profightstore.

Podsjetimo, pred Gladijatorima su u 2016. godini nastupi i u kavezu i u ringu. Prema očekivanjima, Maro Perak i Antun ‘Killer’ Račić (18-6) mogli bi nastupiti u Japanu na turniru organizacije Pancrase, dok ‘Killera’ očekuje i borba u M-1 organizaciji, koja bi mu odškrinula vrata meča za pojas u kategoriji do 61 kilograma.

– Pancrase je najjača organizacija u japanu koja organizira MMA borbe. Oni surađuju s Amerikom i Brazilom. Ove godine organiziraju devet priredbi koji će biti u Tokiju, Brazilu i na Havajima. Sada trenutno čekam da mi pošalju na koji turnir će ih staviti – otkrio je Cikatić za Profightstore.

Nije odbacio mogućnost da netko od Gladijatora nastupi i 10. travnja u zagrebačkoj Areni na UFC spektaklu.

– Nadam se da će moći nastupiti u UFC-u u Zagrebu, jedino ako tada neće imati meč u Japanu. Prioritet je Japan – napomenuo je ‘Hrvatski Tigar’.

Maro Perak, koji na Branka gleda na najboljeg trenera s kojim je ikada surađivao, žali što ozlijeđeni Ante ‘Walking Trouble’ Delija neće biti spreman za akciju u travnju.

– Šteta što se Delija ozlijedio, možda bi on bio zanimljiv UFC-u za Zagreb. Sad je i on na popisu za Japan kao i Antun Račić, Kristijan Perak, Damir Knego, Karlo Caput i ja – potvrdio je Maro Perak.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist