Natrag
20.6.2018 03:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

JAZZ CABARET INES TRIČKOVIĆ Johnny došao po Lilibelle na Lokrum!

31.8.2017 @ 7:51 Dulist dulist IN
20;20

Podijelite:

Ines Tričković ove srijede održala svoj godišnji koncert na Lokrumu – Exclusive Jazz Cabaret “Lilibelle”, a publika je dugim pljeskom ispratila umjetnike nakon sat i pol programa te ih očekivano vratila na bis.

Ovaj program je premijerno izveden u Hrvatskoj, a bila je ujedno to i rijetka prilika kada se mogla čuti cabaret izvedba u Dubrovniku.

Ines je izvela program s Gadjo Manouche sastavom s kojim je već prije surađivala. Vrsni su to glazbenici koji se zvukom, stilom i pojavom savršeno uklapaju u priču koja se događa krajem 40-tih godina prošlog stoljeća.

Za cabaret “Lilibelle” Ines je sama napisala scenarij – ljubavna je to priča o pjevačici Lilibelle koja se u Parizu ludo zaljubi u američkog vojnika Johnnya, no međutim Johnny jedan dan samo nestane. Zaljubljena Lilibelle spakira svoj kofer i kreće u pustolovinu svijetom tražeći svog ljubljenog Johnnya po metropolama svijeta od Pariza, Berlina, Buenos Airesa, St. Loiusa, New Yorka i Shanghaia, pritom izvodeći glazbene klasike na engleskom, francuskom, njemačkom, španjolskom i kineskom jeziku. Lilibelle je na kraju ljubljenog Johnnya našla na svom Lokrumu.

Ova nagrađivana jazz pjevačica je lani održala koncert na Lokrumu gdje se publici predstavila s programom koji je izvela u Carnegie Hallu, a koncert je bio u potpunosti rasprodan, te jedva čekamo treće izdanje dogodine.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana