Hrvatska

JAVNI POZIV MINISTARSTVA Prijavite ‘naj učitelja’, nagrada je 10 tisuća kuna!

JAVNI POZIV MINISTARSTVA Prijavite 'naj učitelja', nagrada je 10 tisuća kuna!

Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvorilo je zato Javni poziv za nagrađivanje najboljih odgojno-obrazovnih djelatnika u 2019./2020. godini i za to je osiguralo čak pet milijuna kuna, piše srednja.hr.

– I ove će se godine, na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, na sam Dan učitelja nagraditi 500 najboljih i to novčanim iznosom od 10.000 kuna bruto, najavljuju iz Ministarstva.

– Vjerujem da je ovo sjajna prilika za izvrsne i motivirane učitelje, nastavnike i odgajatelje koji nam svima trebaju biti uzor. Iznimno je važno nastaviti ovakve aktivnosti jer nagrađivanjem najboljih razbijamo uravnilovku i gradimo kulturu prepoznavanja kvalitete, rada i odgovornosti, istaknula je ministrica Blaženka Divjak, te dodala da ‘pokažemo kako imamo učitelje koji zaslužuju 10 tisuća kuna’.

Javni poziv za nagrađivanje otvoren je do 30. lipnja 2020. na ovom linku. Prijave će razmatrati Povjerenstvo sastavljeno od učitelja, nastavnika, stručnih suradnika, odgajatelja i ravnatelja ili osoba izabranih u znanstveno-nastavno, umjetničko-nastavno, znanstveno ili nastavno zvanje.

Pročitajte još

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist