Aktualno

JARAK OSVOJIO ZLATNI STUDIO I PORUČIO: Olivere, drži se! Ti si ponos Hrvatske!

JARAK OSVOJIO ZLATNI STUDIO I PORUČIO: Olivere, drži se! Ti si ponos Hrvatske!

Dubrovčanin Andrija Jarak osvojio je Zlatni studio u kategoriji najboljeg TV novinara godine.

Jarak je bio po glasovima čitatelja Jutarnjeg lista i Studija nominiran zajedno s kolegicama Ivanom Petrović i Zrinkom Grancarić i to zbog stručnosti, profesionalnosti i nepristranosti. Svoje je mjesto na ovoj listi Jarak zaslužio izvještavanjem s najznačajnijih događaja kao što su otkriće i uhićenja u aferi Agrokor te haaška presuda šestorici Hrvata u BiH.

-Ostario sam ispred zatvora i sudova, tamo nema ovih reflektora i ovog glamura. Tamo su neki mrki, namrgođeni ljudi, a ja večeras sjedim u prvom redu s okrunjenom kraljicom hrvatske estrade Josipom Lisac koja me čak i poljubila tako da se ispričavam ako malo budem nervozan – našalio se Jarak na uručenju nagrade.

– Hvala čitateljima Jutarnjeg lista, hvala svim gledateljima Dnevnika Nove TV od Vukovara do mog Dubrovnika koji su prepoznali taj termin u 19 i 15 i koji su meni i mojoj najdražoj Ivani Petrović omogućili ovakvu jednu uglednu, priznatu nominaciju. Obećavam da ćemo se truditi još više. Hvala mojoj obitelji, supruzi i djeci koji me trpe sve ove godine, ali i mojim urednicima, snimateljima i svima onima koji trpe moje maltretiranje – rekao je Andrija Jarak.

Uručenje nagrade Jarak je iskoristio i za pozdraviti ‘jednog velikog čovjeka’, Olivera Dragojevića.

-Ja sam izuzetno emotivno vezan za njega. Nije prilika ni mjesto da vam govorim, ali radi se o Dubrovniku 1991. godine. Dragi Olivere, želim sve najbolje. Ljudi poput tebe trebaju Hrvatskoj. Ti si ponos Hrvatske i dokaz da nitko nema srce kakvo ima Hrvatska. Olivere drži se – poručio je Jarak.

Pročitajte još

INTERVENCIJA VATROGASACA Uklonjene kupe koje su prijetile građanima na Stradunu

Dulist

MEMORIJAL BOJNIK DAVOR JOVIĆ Dubrovčanin Petar Volarević najspremniji hrvatski policajac

Dulist

BROJNE PORUKE PODRŠKE Lapađani teško primili vijest o odlasku don Roberta Ćibarića

Dulist